Hackaday Links: Zondag 7 april 2013

0 Comments

Laten we het weekend inlekken met sommige banen die niet liever hun eigen kenmerk rechtvaardigen, maar we geloven dat ze nog steeds een kijkje waard zijn.

First Up is een snelle tip op het kraken van de deksels op die moeilijk te openen potten. [Jason] Geeft gewoon om een ​​voet van de ducttape en het deksel zal uitvliegen. Zowel en terwijl je op zoek bent naar die rol tape, waarom pak je geen folietape om een ​​kookoven te ontwikkelen. [Gabriel] ontwikkelde deze zonneboven door afgeronde wiggen van karton met folietape te bedekken, evenals het integreren van ze om een ​​parabolische reflector te typen.

Vervolgens hebben we een trio van hacks die beschikbaar zijn in uw huiswinkel of bij de lokale hackerspace. Organisatie is de sleutel, evenals hier is een weerstandopslagsysteem dat gebruik maakt van # 6 enveloppen [via reddit]. Evenzo nuttig is de tip van [Felix] over het gebruik van een tegelzaag om schone sneden op uw printplaten te krijgen. Evenals als je ooit hebt geplaagd door een lasersnijdertaak die het materiaal niet volledig verbruikt [DAN], componeerde een gids voor het gebruik van een hek om ervoor te zorgen dat je het stuk voor nog een run kunt verplaatsen.

Ten slotte hopen we dat we niet de enigen waren die de Raspberry PI niet herkende heeft een niet-bevolkte voetafdruk voor een resetknop. Nu moeten we erachter komen of het goed is om de PSU te laten aangesloten (op basis van het huidige gebruik terwijl de RPI in Power down is) en een soort van op tv-gebaseerd resetcircuit voor onze RPI XBMC-instellingen bij elkaar hacken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *