Dual Sim Hack voor Single Sim-slot-telefoons.

0 Comments

[Roytectips] Toont ons een ingenieuze hack die een enkele-sim-slot-telefoon verandert in een volledig functionerende Dual-SIM-telefoon. Alles wat nodig is voor deze hack is een warmtepistool, oplosmiddel, Micro SD-kaart, Nano Sim en wat lijm. De truc is dat de telefoon een SIM-lezer heeft op de achterkant van een SD-kaartsleuf. Door een aantal gedetailleerde dissectie- en wederopbouwwerk, kunt u de SIM op de SD-kaart op de SD-kaart spelen en beide tegelijkertijd werken.

Het maken van de SD / SIM Franken-kaart is geen picknick. Eerst begon u door de verhoogde onderkant van de Micro SD-kaart en het bestand langs de zijkant aan te vieren totdat het schrijven niet langer zichtbaar is. Krijg vervolgens een warmtepistool en blast je Nano SIM-kaart tot het plastic afmelt. Markeer vervolgens waar de hersenen van de SIM-kaart gaan en het lijmen. Draai de telefoon vervolgens op, hey Presto, u hebt nu een dubbele SIM-telefoon terwijl u uw SD-opslag houdt.

Deze hack wordt gemeld om te werken aan veel Samsung-telefoons die eindigen in “7” en sommige die eindigen in “5”, samen met een aantal 8-serie telefoons van Huawei en Oppo-klonen van de Samsungs. Omdat je alleen de SIM-kaart aanpast, is het een vrij low-risk-hack voor een telefoon. Het combineren van twee kaarten in één is zeker een nette truc, bijna net zo netjes als schoen-horning een microcontroller in een SD-kaart. We vragen ons af hoe lang het zal zijn voordat we commerciële duale SIM / SD-kaarten op de markt zien.

[Update] Ik heb hier een beetje in de war gekomen, omdat we alleen de Single SIM-varianten van deze telefoons hebben waar ik woon. Deze hack is voor dubbele SIM-telefoons die 2 SIM-kaarten of 1 SIM + 1 SD-kaart accepteren. Deze hack lost dit probleem op en staat 2 Sims Plus 1 SD-kaart in deze telefoons toe. Sorry voor de verwarring en dankzij iedereen die dit in de opmerkingen wezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *