Asteriods: The Riem Gesp

0 Comments

Dit gaat de manier waarop je met jezelf speelt, verandert. Wat als je elke keer een beetje moe hebt, heb je eerder voor je riem bereikt dan je smartphone? [Cunning_fellow] Doe het misschien ook vaker nu dat hij klaar is met deze slick-looking video gordel gesp die het klassieke asteroïdenspel speelt.

Het is niet alleen een intrigerend concept. De build werd afgetrokken bij een zeer hoog niveau van kwaliteit … dit ding zou geen probleem moeten hebben met de tand des tijds. Ten eerste moest hij erachter komen of het zelfs mogelijk was om het spel te draaien tegen een respectabel framesnelheid. Goedkope 320 × 240 LCD-schermen hebben geen framemarkering (denk eraan als een verticaal synchronisatiesignaal met kan worden gebruikt als een interrupt voor de microcontroller). Maar hij dacht dat het mogelijk was dat de framemarkerspeld net niet verbonden was zoals op duurdere schermen en hij had gelijk met ten minste één model dat hij heeft verworven.

Met dat uit de manier waarop hij zich aanmeldde en een prachtige dubbelzijdige bord geëtst om alle elektronica te huisvesten. Maar hij had nog steeds een zaak nodig. Om een ​​unieke blik te krijgen, maskeerde hij en geëtste een messing. Eenmaal uitgesneden en gevouwen geeft TI een prachtige uitstraling en beschermt de elektronica vrij goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *