Overklokken van uw Bitcoin Miner

0 Comments

De naam van het spel in mijnbouw Bitcoins is geen CPUS, GPU’s of zelfs FPGA’s. Nu gaan hardcore mijnwerkers naar aangepaste ASIC-chips zoals het Block Erastter, voor ongeveer $ 100 USD, je kunt ook mijn bitcoins bij 300 MH / s met 2,5 watt aan vermogen en een enkele USB-poort. Deze snelheid is niet voldoende voor sommige mensen, zoals [Jeremy] die zijn blok uitbarsting van bijna tweemaal de snelheid overklokken.

[Jeremy] begint zijn tutorial met een scheiding van de Block Erupter-hardware. Binnen ontdekte hij een aangepaste ASIC-chip, een Attiny2313, een USB UART-converter, evenals een spanningsregelaar voor de ASIC. Door het 12 MHz-kristal in verband met de ASIC te veranderen, en met de spanning met een trimpot, kon [Jeremy] de ASIC-kern van 336 MHz tot 560 MHz overklokken. Effectief draait hij twee blokschakers voor de kosten van een met het potentiële om de aankoopkosten van zijn hardware echt terug te brengen.

Er moet worden opgemerkt dat het 560 MHz-cijfer komt van het vervangen van het 12 MHz-kristal met een 20 MHz-één, evenals deze mod duurde slechts ongeveer 20 minuten op [Jeremy]’s bank totdat de magische blauwe rook werd vrijgelaten. Hij suggereert een kristal van 14 of 16 MHz, net een nieuwe snelheid van 392 MHz of 448 MHz voor een stabiele mod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *