De legende van Zelda: Decompiled

0 Comments

Houd de broncode bij aan programma’s gesloten is iets dat hier normaal is afgekeurd voor tal van redenen. Gesloten broncode is minder veilig en minder aanpasbaar, maar helaas kunnen we niet binnenkort iedereen van de verdiensten van open sourcecode overtuigen. Aan de andere kant is het mogelijk om enkele van die programma’s te decoompelen waarvan de bron achtergelaten deuren blijft in een poging om die code beter te begrijpen, en een van de veel meer uitstekende voorbeelden van die van de late is dit project dat dit project volledig is afgedalkt Ocarina of Time.

Om aan de slag te gaan met de Code voor dit project, moet men gewoon de git-repository klonen en vervolgens een bepaalde set softwaretools gebruiken (afhankelijk van het besturingssysteem van de gebruiker) om de ROM uit de broncode te compileren. Vanaf daar is de wereld echter je Rupee-gevulde pot. Zoals we hebben gezien van andere decompiled games, kan een willekeurig aantal verbeteringen aan het oorspronkelijke spel worden gedaan, inclusief het stimuleren van de framesnelheid, het verbeteren van de grafische weergave, of anderszins het toevoegen van bloeit die er niet anders zou zijn.

De makers van dit project wijzen erop dat dit nog steeds een work-in-progress is, omdat er maar één van de 18 versies zijn voltooid, maar het feit dat de broncode die ze hebben kunnen decompileren, bouwen een volledig werkend spel op wanneer ze worden gecompileerd spreekt met hoe ver langs het is. We hebben vergelijkbare processen gezien die voor andere spellen worden gebruikt voordat dat ook helpen om te illustreren hoeveel verbetering mogelijk is bij het opnieuw schrijven van oude spellen uit hun broncode.

Dank aan [LAZARUS] voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *